ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

H Εταιρεία ΑΜΦΟΡΕΥΣ ΕΛΛΑΣ δραστηριοποιείται στο χώρο των οινοπνευματωδών ποτών και κρασιών από το 1975. Είναι από τις ελάχιστες αμιγώς ανεξάρτητες, Ελληνικές εταιρείες, με ιδιόκτητα γραφεία και αποθήκες, καθώς και το υπερσύχρονο Logistic Center της εταιρίας Sarmed των 1.500τμ, ενισχύει στην καλύτερη  κάλυψη, διανέμοντας τα προϊόντα σε όλη την Ελλάδα, τροφοδοτώντας με το άρτια εξοπλισμένο δίκτυο διανομής με προϊόντα διεθνώς καταξιωμένα, πελάτες χονδρικής – super markets - κάβες ποτών - cafe bar – clubs –  εστιατόρια - ξενοδοχεία.

Η εταιρεία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος οίκων του εξωτερικού αλλά και εγχώριων παραγωγών όπως: ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΚΩΣΤΕΑ (ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ), ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΣΟΝΙΑΔΗ (ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ), TROJKA VODKAS, XELLENT PREMIUM VODKA, CANTINA TOSTI, DISTILLERIA FRANCOLI, ROBERTO CAVALLI, SIBONA GRΑPPA,  CANTINA PATRIZI, LOCH LOMOND GROUP και άλλων πολλών ποιοτικών προϊόντων.

Από το 2008 συνεργάζεται εμπορικά με τον Ελβετικό οίκο Diwisa,  ο οποίος εμπορεύεται τα brand names Xellent premium Vodka-Gin και Trojka Vodkas σε 12 γεύσεις.

Το 2009, ανέλαβε αποκλειστικά για την Ελλάδα, δύο ακόμη  διεθνώς καταξιωμένους οίκους (Cantina Umberto Fiore, Cantina Tosti).  Σταδιακά η εταιρία ΑΜΦΟΡΕΥΣ ΕΛΛΑΣ  εισέρχεται  και στην εγχώρια αγορά ποτού και συνεργάζεται με μικρά οινοποιεία και αποστακτήρια. Στο πλαίσιο αυτό,  το 2010, ανέλαβε ως αποκλειστική διανομή και αντιπροσωπεία για όλη την Ελλάδα, το ούζο και το τσίπουρο Κωστέα από την περιοχή της Μεσσηνίας.

Το 2011 προσέθεσε στην λίστα των προϊόντων της, Μαυροδάφνη Kosteas ΠΟΠ Πατρών.

Για το 2012 η συνεργασία με το βραβευμένο τσίπουρο Σονιάδη από την περιοχή του Αμύνταιου είναι γεγονός!

Και για το 2013 η ΑΜΦΟΡΕΥΣ ΕΛΛΑΣ μπαίνει δυναμικά και στην αγορά των τροφίμων με το Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Kosteas ΠΟΠ από την περιοχή της Μεσσηνίας.

Η δυναμική που παρουσίασε η εταιρεία για το 2013 και έχοντας ως πλάνο την ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη της δυναμικής της, στον κλάδο των Οινοπνευματωδών Ποτών και Κρασιών, προχώρησε για το 2014 στην μετατροπή από Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης, σε Ανώνυμη Εταιρεία, αυξάνοντας παράλληλα το μετοχικό της κεφάλαιο.

Η εταιρεία

Πρέπει να είσαι τουλάχιστον 18 ετών για να περιηγηθείς στην ιστοσελίδα. Εισάγετε την ημερομηνία γέννησης για επιβεβαίωση:
  
Απολαύστε υπεύθυνα - Enjoy responsibly

Όροι χρήσης

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Όλοι οι επισκέπτες/χρήστες του δικτυακού τόπου www.amforeus.gr οφείλουν να συμμορφώνονται με τους κανόνες του Ελληνικού και Διεθνούς Δικαίου και να απέχουν από κάθε παράνομη και αντίθετη προς τα χρηστά ήθη χρήση.

Δε μπορείτε, και δεν έχετε το δικαίωμα να επιτρέψετε σε κανέναν, την αντιγραφή, αποθήκευση, ενοικίαση, άδεια, πώληση, διανομή, αλλαγή, διαγραφή, πρόσθεση ή γενικώς οποιαδήποτε τροποποίηση της ιστοσελίδας www.amforeus.gr ή οποιουδήποτε μέρους αυτής με οποιοδήποτε τρόπο, ευθέως ή πλαγίως να παρενοχλήσετε ή να παρέμβετε (ή να αποπειραθείτε να παρενοχλήστε και να παρέμβετε) στην ιστοσελίδα.

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή και η αντιγραφή κειμένων και φωτογραφιών βάση του νόμου 2121. Ο νόμος 2121/1993 (ΦΕΚ Α'25, 4/3/93) αναθεωρεί την προηγούμενη νομοθεσία του 1920 και συμμορφώνεται με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο νόμος τροποποιήθηκε δραστικά σε πολλές διατάξεις του με το άρθρο 8 του νόμου 2557/1997 (ΦΕΚ Α'271/1997) σε εφαρμογή των Οδηγιών 93/83 και 93/98 της ΕΟΚ.

Δε φέρουμε καμιά ευθύνη για το περιεχόμενο ιστοσελίδων τρίτων που συνδέονται με υπερσυνδέσμους (links).


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η συλλογή προσωπικών στοιχείων γίνεται αποκλειστικά με γνώμονα την εξυπηρέτηση και ενημέρωση των χρηστών. Η εισαγωγή στοιχείων στον ιστοχώρο www.amforeus.gr συνιστά έγγραφη συγκατάθεση για την χρήση τους με αυτό τον σκοπό. Η εταιρεία δεσμεύεται ότι δε θα ενοικιάσει ή πωλήσει τα στοιχεία αυτά προς οποιονδήποτε τρίτο για κανένα λόγο.


Όλοι οι χρήστες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν τους όρους για ενδεχόμενες αλλαγές/τροποποιήσεις και εφόσον εξακολουθούν να κάνουν χρήση της ιστοσελίδας www.amforeus.gr θα τεκμαίρεται ότι έχουν αποδεχθεί τις τροποποιήσεις.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑΜΦΟΡΕΥΣ ΕΛΛΑΣ

Καλέστε μας