Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο ΠΟΠ Καλαμάτας

oliveoilpop
oliveoilpop3
advert_oilive03
Κατηγορία: Τρόφιμα
Περιγραφή

Το ελαιόλαδο είναι ένα από τα πιο πολύτιμα έλαια, το οποίο καταναλώνεται με μεγάλη συχνότητα τόσο στην Ελλάδα όσο και στις άλλες Μεσογειακές χώρες. Διακρίνεται για την θρεπτική του αξία καθώς περιέχει πλήθος πολύτιμων μικροσυστατικών.

Μερικά από τα μικροθρεπτικά χαρακτηριστικά του ελαιόλαδου που είναι σημαντικά για την ανθρώπινη υγεία είναι οι πολυφαινόλες και οι τοκοφερόλες (Βιταμίνη Ε), οι οποίες έχουν αντιοξειδωτική δράση και συμβάλουν στην πρόληψη και αντιμετώπιση πολλών ασθενειών.

Το extra παρθένο ελαιόλαδο ΠΟΠ Καλαμάτας Kosteas από ποικιλία ελιάς Κορονέϊκη είναι ένα ελαιόλαδο ξεχωριστής διατροφικής αξίας, πλούσιο σε φυσικά αντιοξειδοτικά το οποίο θα ανταμείψει πλουσιοπάροχα τον καταναλωτή, χαρίζοντας ξεχωριστή γεύση και άρωμα με φρουτώδες χαρακτήρα.

Περιλαμβάνει όλες τις νόμιμες πιστοποιήσεις από την Ευρωπαική Ένωση και από την Agrocept, όπως επίσης HACCP και ISO 22000:2005.
Επίσης διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά ποιότητας, όπου μεταξύ πολλών άλλων συμπεριλαμβάνεται η οξύτητα από 0,1 -  0,5 % .

Διατίθεται σε συσκευασίες γυάλινες των 50ml (Κυλινδρική γυάλινη φιάλη με πώμα ελεγχόμενης ροής ή σε σπρέι), σε 750ml (σκούρα ανάγλυφη φιάλη) καθώς και μεταλλική συσκευασία των 5lt.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΛΙΑΣ : ΚΟΡΩΝΕΪΚΗ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΨΥΧΡΗ

ΟΞΥΤΗΤΑ: 0-0,5%

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: 2013 - 2014

Εγγραφείτε στο newsletter μας

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑΜΦΟΡΕΥΣ ΕΛΛΑΣ

Καλέστε μας